Vælg en side

OM FORENINGEN

Rønde Amatørteater har en historie, som går langt tilbage. Vi kan faktisk fejre, at foreningen i 2018 fylder hele 70 år!

Foreningen blev stiftet d. 13. september 1948 af en række borgere for Rønde og omegn, som mente at egnen manglede sin egen amatørteaterforening.

I dag spiller vi hvert år Kaløspillet ved Kalø Slotsruin, som kan opleves onsdag, torsdag, lørdag og søndag i sommerferiens uge 30.

HISTORIE

Efter at have stiftet foreningen, fik de driftige borgere hurtigt stablet den første forestilling på benene. Den hed “Kompagnon Søges” og havde premiere lørdag d. 21. november 1948. Efter forestillingen var der bal for publikum, og billetter kunne dengang købes for 1,5kr og for 1kr ekstra fik man lov at komme med til ballet.

I 1980 opstod et nyt koncept: Kaløspillet. Et årligt friluftspil, som spilles ved Kalø Slotsruin. Ideen var så stor en succes, at vi fortsat opfører et Kaløspil hvert år!

BESTYRELSEN

Sigurd Koldste

Formand
kontakt@roendeamatoerteater.dk
+45 29 43 76 07

Niels G. Mikkelsen

Næstformand

Pia Torntoft

Kasserer

Gitte R. Pedersen

Sekretær

Jakob K. Nielsen

Teknik

 

BESTYRELSEN

Sigurd Koldste

Formand
kontakt@roendeamatoerteater.dk
+45 29 43 76 07

Niels G. Mikkelsen

Næstformand

Pia Torntoft

Kasserer

Gitte R. Pedersen

Sekretær

Jakob K. Nielsen

Teknik

GENERALFORSAMLING

Rønde Amatørteater afholder hvert år generalforsamling i februar måned. I vores vedtægter kan du se den faste dagsorden for generalforsamlingen. Den næste generalforsamling vil blive varslet 14 dage i forvejen.

Her kan du finde referatet fra den seneste generalforsamling d. 7/2 2017 på KulturHotellet i Rønde.

VEDTÆGTER

Vedtægterne blev senest ændret på generalforsamlingen d. 7/2 2017 på KulturHotellet i Rønde hvor det blev besluttet at reducere bestyrelsen fra 7 til 5 medlemmer.

Du finder de gældende vedtægter fra generalforsamlingen d. 7/2 2017 på KulturHotellet herunder.

X